EPISODIUM
MENU
Pagina dell'episodio'

2x8 - Raymond Blanc's Kitchen Secrets

Summer Greens

Poster della serie Raymond Blanc's Kitchen Secrets

Chef Raymond celebrates the freshest summer greens. Beginning with a simple yet vibrant pistou soup, laden with summer vegetables and bursting with basil, topped with crispy croutons and meltingly rich parmesan. Next a dish ideal for a warm summer's day - poached salmon resting on a bed of citrusy sorrel served with a zingy lemon sauce. The combination of crisp chicory, ripe pears and walnuts creates a flavour-packed salad perfectly paired with a rich, creamy Roquefort dressing. And to round off, an exquisite spinach ravioli encasing a perfectly poached quail's egg, accompanied by a light beurre blanc, earthy wild mushrooms and fragrant micro-herbs - delivered direct to Raymond's kitchen by specialist grower Richard Vine. Raymond also visits the Cotswolds to discover a nutty alternative to olive oil - beautifully golden, cold-pressed rapeseed oil.

Vai alla Pagina di Raymond Blanc's Kitchen Secrets
18 Aprile 2011
Trasmissione
Trasmesso?
Stagione
Episodio
Episodio
Attenzione!
Questo sito non serve a guardare Serie TV, ma solo a segnarle come "viste" per tenerne traccia!
Non l'hai visto!
--
Visto quando?
0
Episodi visti serie
0
Episodi mancanti serie
Visto da
0 utenti
Visto da

Amici che hanno visto l'episodio

Ci sono 0 commenti per questo episodio